YARARLI LİNKLER

YARARLI LİNKLER

SIRALİNKAÇIKLAMA
1 AGENDAWEB Bir çok online test, dinleme alıştırmaları, şarkılar ve  hikayeler
2 A4ESL.ORG Quiz, test, alıştırma ve bulmaca. Üniversite görevlilerince profesyonelce hazırlanmıştır.
 3 CREATE.KAHOOT.ITBu girişten girerek daha önceden hazırladığınız sorularla veya sistemde herkese açık sorularla, telefona/tablete indirilen kahoot yazılımıyla öğrencilere bilgi yarışması yapabileceğiniz web sayfası.
 4FOTOJETÇevrim içi olarak ücretsiz olarak poster tasarlayın ve ücretsiz olarak otomatik indirin.
 5                    BRITISH COUNCIL                   KID'S ESL/EFL ACTIVITIESİngiliz Konsoloslukları bünyesinde hizmet veren İngiliz Kültür derneğinin İngilizce dilinin öğretimi için, küçüklere yönelik olarak hazırladığı web sayfasıdır.  Okuma, yazma, konuşma, dinleme gibi tüm becerileri kapsayan kapsamlı etkinlikler bulunduran bir sayfadır.
  6                     BRITISH COUNCIL                     TEEN'S ESL/EFL ACTIVITIES İngiliz Konsoloslukları bünyesinde hizmet veren İngiliz Kültür derneğinin İngilizce dilinin öğretimi için, gençlere yönelik olarak hazırladığı web sayfasıdır.  Okuma, yazma, konuşma, dinleme gibi tüm becerileri kapsayan kapsamlı etkinlikler bulunduran bir sayfadır.
 7ESLPRINTABLESİkinci dil olarak İngilizce öğrenenlere yönelik olarak hazırlanmış, içinde eğlenceli çalışma kağıtları ve bir çok yararlı etkinlik bulunduran bir site.
 8 ISLCOLLECTIVEİçinde birçok eğlenceli İngilizce oyunlar ve çalışma kağıtları, sunular ve dersler bulunduran site
9 PICTURE STORY WORKSHEETS"ESLPRINTABLES" sitesindeki bir sayfa olmakla birlikte, öğrencilerimize kendi resimli hikayelerini yazdırırak , yazma çalışmasını daha zevkli hale getireceğini inandığım bu etkinliklerin bulunduğu sayfayı ayrı olarak koymak istedim.
10        QUIZIZZ  Bu girişten girerek daha önceden hazırladığınız sorularla veya sistemde herkese açık sorularla, telefona/tablete indirilen kahoot yazılımıyla öğrencilere bilgi yarışması yapabileceğiniz web sayfası. (wopenglish Quizizz linklerine "Materyaller" bölümünden ulaşabilirsiniz.)